Är det verkligen höst igen?

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag. Tiden har gått så himla snabbt! Sommaren spenderade jag till stora delar ute på landstället. Jag har plockat en hel del svamp i år också, men jag måste säga att det har varit ett ganska dåligt svampår.

Vardagsrummet är riktigt mysigt nu

I övrigt har jag nog spenderat mer tid inomhus än ute den här hösten. Innan sommaren målade vi om vardagsrummet. En målerifirma kom hit och hjälpte mig målare under två dagar. Det blev så bra! Jag valde en mjuk grå färg.

Sen har jag också köpt en ny soffa. En brun skinnsoffa. Jag satte upp en spegel ovanför soffan för att skapa en känsla av att rummet är större än vad det faktiskt är. Om man står framför soffan kan man faktiskt se träden utanför fönstret genom spegeln.

Inspirerad

Hösten är en riktig nystart tycker jag. Det är kul på jobbet just nu och jag har till och med börjat ta dansklasser! Det är bland det roligaste jag har gjort i livet tror jag. Det var en kompis som drog med mig och jag var lite skeptisk först (jag har två vänsterfötter) men det är så kul. Jag kan verkligen rekommendera det. Vi kör jazz just nu.