En sommar att se fram emot

Visst börjar ni känna det lite? Att sommaren är på väg! Det är visserligen en stund kvar tills dess men det går snabbare än vad man tror och vi har precis avverkat påsken, vilket betyder att första maj snart är här och då är det verkligen snart dags att njuta av det varma vädret igen. Av tradition så är det också många som gifter sig under sommaren och i vanlig ordning så har jag blivit inbjuden till en del, och jag tycker att det är lika roligt att gå iväg varje gång!

Med i planeringen

Oftast så brukar jag besöka bröllop enbart i egenskap av gäst, men till ett av sommarens bröllop så har jag blivit en av de brudtärnorna som fått ansvaret att vara med och planera hur det ska se ut och hur det ska bli. Vi är några olika som har fått lite olika uppgifter att lösa till sommarens bröllop, och en av de saker som landade i mitt knä var bröllopsfotografen. Jag har en del erfarenhet kring bröllopsfotografer, eftersom att jag själv under en tid arbetat som en, så jag har hyfsad koll på vilka det är som är bra att använda sig av.

Jag tycker att många är riktigt bra på sitt jobb men en som verkligen har stuckit ut är bröllopsfotografen Sonia Jansson. Hennes bildspråk och förmåga att fånga speciella ögonblick som enbart vara i bråkdelen av en sekund är det som höjer henne lite över alla andra, i vilket fall enligt mitt tycke. Så det är ju alldeles vilken min rekommendation av bröllopsfotograf blir. Det kommer ju inte krävas speciellt mycket heller för att övertyga – det är ju bara att besöka hennes hemsida och titta igenom hennes portfolio för att förstå hur bra hon faktiskt är på det hon gör. Det är helt enkelt bara att hoppas på att jag får ett godkännande att ta kontakt!